Web & Application Security2018-05-24T19:54:34+00:00

Web & Application Security

Nettapplikasjoner fortsetter å være hete mål for angrep. Enten angripes selve applikasjonen eller så brukes den som mellomsted for sekundære angrep. Angrep utføres med hjelp av metoder som utnytter kjente problemer, slik som cross site scripting eller SQL- injections, men angrep skjer nå i alt større grad med hjelp av brukeropplysninger. Det er derfor viktig å ha beskyttelse som dekker mange forskjellige typer angrep.

SecureLink tilbyr løsninger for nettapplikasjonssikkerhet, uansett om dine nettapplikasjoner finnes lokalt (i ditt datasenter) eller er administrert eksternt (hosted, cloud, as-a-service).

Beskyttelse mot interne og eksterne angrep, overvåking av tilgang og hendelsespåvisning, er alle sikkerhetstiltak som burde være på plass. Med intelligent korrelasjon og analyse, er nettapplikasjonslogger en viktig faktor for raskt å oppdage og avhjelpe sikkerhetshendelser.

SecureLink har nettapplikasjonsbrannmurer i porteføljen som beskytter mot de vanligste angrepene, i det minste de topp 10 angrepene som beskrives av OWASP. Nettapplikasjonsbrannmurer kan inngå i en komplett applikasjonsleveranseløsning, der tilgjengeligheten kombinert med sikkerheten er et viktig spørsmål som må håndteres korrekt.

SecureLink Norge